Project omschrijving

BABY’S & KINDEREN

GEKKE, LEUKE, LIEFDEVOLLE & EMOTIONELE MOMENTEN

Kinderen fotograferen geeft me energie.
Alle kinderen.

BEKIJK FOTOGALERIJ
BOEK FOTOSHOOT
BEKIJK FOTOGALERIJ
BOEK FOTOSHOOT

HÉT MOMENT

Of ze nu een prettig gestoord moment hebben of zich boos wentelen in hun ‘nee’-idee. Ze genieten hoe dan ook van het ongedwongen ‘in the picture staan’. De wisselwerking tussen mijn enthousiasme en dat van de kinderen leidt heel snel tot gekke, leuke, liefdevolle en emotionele foto’s.
Soms zit ik stil en wacht ik tot hét moment voorbij komt. BAM! Dat moment leg ik vast.

Baby’s hebben in mijn fotostudio alle vrijheid dutjes te doen, lekker te drinken en te genieten van mama en papa kortbij. Ondertussen maak ik pure beelden volgens het tempo dat het baby’tje bepaalt.

FOTOSHOOT

Wat is inbegrepen in de startprijs van € 150?

 • intakegesprek
 • fotoshoot van 1 uur
 • online galerij (met watermerk) waarop jij rechtstreeks bestellingen kan plaatsen
 • toonmoment van 1 uur in onze lounge voor de selectie van de beste foto’s voor ofwel:
  — een blikvanger in je woonkamer
  — een originele kijkbox
  — een fotoboek
  (deze presentaties zijn niet inbegrepen in de startprijs)

De beelden die jullie in één van de 3 presentaties laten verwerken, bezorg ik digitaal (lowres files). Deze kan je naar hartenlust delen.

OFF WE GO

Ik vind het heel belangrijk dat alles klopt, dat onze fotografie en aanpak mooi blendt met jullie verwachtingen. Daarom starten we met een uitgebreid intakegesprek.

Jullie krijgen het juiste stylingadvies voor een perfecte foto in de woonkamer, voor het matchen van kledij bij gezinsfoto’s, en zoveel meer. Zo nemen we alle zorgen weg en kunnen we ons tijdens het fotograferen helemaal smijten in het moment.

KWALITEIT

Goede portretfotografie vraagt heel wat expertise, ervaring, techniek en tijd en kan dus niet zomaar door iedereen met een camera of zelfs door elke fotograaf gecreëerd worden.

Voor een blikvanger in je woonkamer of voor een fotoboek als herinnering voor het leven (en dat van je kinderen) schakel je toch graag méér dan ‘zomaar’ iemand in?
Els Huart Photography onderscheidt zich hierin.

BOEK FOTOSHOOT
BOEK FOTOSHOOT