Project omschrijving

ZWANGERSCHAP

NIEUW LEVEN

Wat een mooi moment om te fotograferen.
Een kindje in je buik. Nieuw leven. Een zalige beleving!

BEKIJK FOTOGALERIJ
BOEK FOTOSHOOT
BEKIJK FOTOGALERIJ
BOEK FOTOSHOOT

EMOTIES

Vanuit mijn mama-zijn voel ik élke keer opnieuw zo hard mee met de emoties en wensen van de jonge ouders dat mijn fotografie ook hier intens is en uitkomt bij de meest waardevolle foto-herinneringen.

We starten met een intakegesprek waarin ik jullie begeleid in de keuze van kledij, waarin we de look en feel bespreken zodat ik kan zorgen voor een goeie voorbereiding. Zo kunnen jullie tijdens de fotoshoot gewoon genieten.

Van het buikje.

Van mekaar.

FOTOSHOOT

Wat is inbegrepen in de startprijs van € 150?

 • intakegesprek
 • fotoshoot van 1 uur
 • online galerij (met watermerk) waarop jij rechtstreeks bestellingen kan plaatsen
 • toonmoment van 1 uur in onze lounge voor de selectie van de beste foto’s voor ofwel:
  — een blikvanger in je woonkamer
  — een originele kijkbox
  — een fotoboek
  (deze presentaties zijn niet inbegrepen in de startprijs)

De beelden die jullie in één van de 3 presentaties laten verwerken, bezorg ik digitaal (lowres files). Deze kan je naar hartenlust delen.

OFF WE GO

Ik vind het heel belangrijk dat alles klopt, dat onze fotografie en aanpak mooi blendt met jullie verwachtingen. Daarom starten we met een uitgebreid intakegesprek.

Jullie krijgen het juiste stylingadvies voor een perfecte foto in de woonkamer, voor het matchen van kledij bij gezinsfoto’s, en zoveel meer. Zo nemen we alle zorgen weg en kunnen we ons tijdens het fotograferen helemaal smijten in het moment.

KWALITEIT

Goede portretfotografie vraagt heel wat expertise, ervaring, techniek en tijd en kan dus niet zomaar door iedereen met een camera of zelfs door elke fotograaf gecreëerd worden.

Voor een blikvanger in je woonkamer of voor een fotoboek als herinnering voor het leven (en dat van je kinderen) schakel je toch graag méér dan ‘zomaar’ iemand in?
Els Huart Photography onderscheidt zich hierin.

BOEK FOTOSHOOT
BOEK FOTOSHOOT