HEB JIJ OOK VEEL TE VEEL FOTO’S OP JE SMARTPHONE?

FOTO’S WAAR JE EIGENLIJK NIKS MEE DOET

We hebben allemaal een overvolle fotobibliotheek, maar wat blijft daar over 10 jaar van over?
Wij bezorgen jou een blijvende herinnering
?

FOTO’S OP JE SMARTPHONE WAAR JE EIGENLIJK NIKS MEE DOET

We hebben ze allemaal op onze smartphone staan: grappige selfies met hier en daar een duckface, foto’s van leuke feestjes waar je vriendin een glaasje teveel op heeft, foto’s met je partner lekker languit aan het vakantie-zwembad, van de kinderen ravottend in het water, mooie landschappen met ondergaande zon, knuffels met je huisdieren,… misschien zelfs een fotoshoot die je digitaal ontving, enzovoort… Zo staat onze fotobibliotheek VOL.

WAT ALS

Digitale foto’s worden ons om de oren gezwierd. Wat leuk is om te delen. Maar waar je verder NIKS mee doet.
Ze kwijt spelen moet je dan alleen maar overkomen… Het overkomt velen onder ons wel eens: backup in de cloud is niet gebeurd en net op dat moment begeeft onze smartphone het. Lap. Alle foto’s kwijt. Weg. Geen leuke foto’s meer om over 10 jaar aan je kinderen te tonen. ☹️  Dat is zwaar balen.

Wat als wij jou wél foto’s voor het leven bezorgen?

WIJ BEZORGEN JOU TASTBARE HERINNERINGEN VOOR HET LEVEN

Wat je wél voor het leven hebt, zijn onze kwaliteitsvolle fotoboeken en mooie foto decoratie voor je woonkamer. Mooie herinneringen aan een gezellig moment samen in onze fotostudio of op een fotogenieke lokatie waar je elke dag kan van nagenieten.
Wij zorgen voor een gezellige beleving met jouw gezin of familie tijdens de fotoshoot. Een goed gevoel staat bij ons op nummer 1 en dat straalt door tot in de foto’s waar je je interieur mee kan decoreren.

Onze foto’s zijn voor het leven!??
BOEK FOTOSHOOT
CONTACTEER ONS
BOEK FOTOSHOOT
CONTACTEER ONS