Project omschrijving

HUWELIJK

VERLOOFD? PROFICIAT!

Een huwelijk plannen, het is wel wat. Spannend vooral… de knapste jurk uitkiezen, een locatie zoeken voor het huwelijk en het feest, een fotograaf kiezen die dit alles mooi voor jullie in beelden giet. Weloverwogen beslissingen nemen met je buikgevoel als leidraad, zodat jullie dag de mooiste wordt van allemaal en de foto’s elke verwachting overtreffen.

BEKIJK FOTOGALERIJ
CONTACTEER ONS
BEKIJK FOTOGALERIJ
CONTACTEER ONS

SPONTANE HUWELIJKSFOTO’S

Hou jij van spontane huwelijksfoto’s?

Mogen de beelden los en vrolijk zijn, met oog voor de momentjes waarop de kindjes hun rok omhoog gooien, waar de bruid een vette knipoog aan haar aanstaande man geeft en de schoonmama een “wat-doet-ie-nou-weer” blik richting haar man stuurt?

Dan moet je zeker verder lezen…

DE ‘KLIK’ VOORAF

Hoe ga ik te werk?

Een fotograaf loopt tijdens jullie Mooiste Dag met jullie mee. Daarom is het heel belangrijk dat we mekaar leren kennen.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek vertellen jullie me wat jullie verwachten. We nemen het draaiboek door en bekijken de mogelijkheden. We voelen mekaar aan en kijken of we op dezelfde golflengte zitten.

Nadien stuur ik jullie een offerte.

OFF WE GO

Wanneer jullie akkoord gaan…

…heb ik opnieuw een fijne dag om naar uit te kijken!
Super dat ik getuige mag zijn van jullie ja-woord. Vanaf dan kunnen jullie op me rekenen.

We zitten opnieuw samen om alle plannen te concretiseren en nemen de algemene voorwaarden door (ik hou van goede afspraken).

Mijn creatief brein durft zich tijdens dit gesprek wel eens moeien. Maar dat levert vaak de beste ideeën op.
Ik engageer me om jullie Mooiste Dag vast te leggen en jullie verwachtingen te overtreffen.

JULLIE MOOISTE DAG

Tijdens jullie mooiste dag leg ik de voorbereidingen, de fijne momenten met familie en vrienden en de ceremonie in reportagestijl vast. Mijn focus ligt op jullie twee, maar ook voor de momentjes ernaast heb ik oog.

Familiefoto’s en een mooie fotosessie van jullie beiden horen er zeker ook bij.

NA JULLIE HUWELIJK

Na jullie huwelijk ontvangen jullie, netjes op de afgesproken datum, de fotoreportage digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk.
Je ontvangt ook de link naar onze webshop, waar je rechtstreeks foto’s en blikvangers voor je interieur kan bestellen.

Natuurlijk is een digitaal beeld niet tastbaar en is de kans heel groot dat de reportage enkel op je computer blijft staan.
Als je dus een échte herinnering wil, denk er dan zeker aan jullie Mooiste Dag door ons professioneel te laten vastleggen in een luxueus fotoboek. Geen lowbudgetalbum waar professionele foto’s onrecht wordt aangedaan, maar een high-endproduct dat kwaliteit en luxe uitstraalt.

Kom zeker eens kijken naar ons uitgebreid aanbod in fotoboeken!
CONTACTEER ONS
CONTACTEER ONS