Wat onze klanten zeggen

Mens en hond

Al enkele jaren doet Kwispelturig beroep op de diensten van Els – Foto Huart. Dat is niet zomaar. Emotie in beeld brengen is belangrijk, ook voor mijn zaak en daar is Els meesterlijk goed in. Haar ongedwongen stijl is ook wat Kwispelturig nodig heeft, en daarom is Els voor mij de enige juiste keuze als het gaat om het fotograferen van mens en hond.


Rutger Gillis

Top top top

Topservice, topmateriaal, topervaring, topresultaat, …. Kortom: topfotografe. Een fotografe die onze zoon met plezier laat poseren, ze kent haar vak door en door.


Marino Verbeken

Originele ideetjes

Els gaat met ons mee op zoek naar de origineelste ideetjes voor een unieke locatie en slaagt hier volledig in! 
Ook voor newbornshoots neemt ze uitgebreid de tijd om volledig op het tempo van ons zoontje foto's te nemen. 
Elke foto, elk beeld is zo ontroerend mooi!


Astrid en Kenneth

Onze zoon Seth

Het 1ste contact was super, er was onmiddellijk een klik, met ons en met onze zoon. Hij voelde zich direct op zijn gemak.
Klik hier, klik daar en voor we het wisten was de fotoshoot voorbij. Het resultaat was fantastisch! Moeilijk om hier een keuze uit te maken, maar ook daarbij word je tot in de puntjes door Els geholpen tijdens een viewing moment. Samen hebben we de mooiste foto's gebundeld. 
Els en Erwin, bedankt voor deze aangename ontmoeting en het fantastische resultaat!
Wij komen zeker terug voor het 3e levensjaar van SETH!"


Bram, Bindhu en Seth

In één woord: topfotografe

Zelf hebben we door Els 4 fotoshoots en een huwelijksreportage laten maken en telkens waren we in de wolken van de aangename sfeer die ze creëerde, hoe ze ons op ons gemak stelde, hoe ze ons originele tips gaf en van het FANTASTISCHE resultaat dat we nadien mee thuis kregen.
Een echte aanrader voor het vereeuwigen van de mooiste momenten!


Cindy en Bjorn